VOLGENDE EMAILLEBEURS in Apeldoorn op 3 maart  en 6 oktober 2018

Al ruim 15 jaar organiseer ik een unieke emaillebeurs waar uitsluitend nostalgisch oud keukenemaille wordt verkocht. Dit is een bijzonder evenement dat zowel bij bezoekers als standhouders zeer goed valt. Verzamelaars kunnen hier naar hartelust zoeken naar een leuke aanvulling op hun verzameling of met deze verzamelhobby kennismaken. Het organiseren van dit evenement geeft mij bijzonder veel voldoening. Ik kwam op dit idee vanwege het feit dat emaille steeds schaarser wordt en ik zelf ook steeds moeilijker nog iets leuks en aparts kan vinden. Het leek mij een leuk idee om naast de vele algemene vlooienmarkten die er tegenwoordig zijn een specialistische beurs voor emaille te organiseren. Veel mensen hebben de verwachting uitgesproken dat het nooit zou lukken om standhouders met hetzelfde artikel bij elkaar te krijgen vanwege de "moordende concurrentie". Gelukkig is dat alleszins meegevallen, de sfeer is juist bijzonder goed!

De beurs wordt in een mooie ruim opgezette locatie gehouden waar een uitstekende en uitgebreide horecavoorziening aanwezig is. De vele standhouders tonen hier hun verzameling, er is voor ieder wel wat wils, er zijn zowel leuke hebbedingen voor weinig geld te koop als ook zeldzame stukken!

Locatie: Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460, Apeldoorn. Ongeveer 15 minuten lopen vanaf station, ook per bus goed bereikbaar.

Per auto bereikbaar via de A1, afslag Apeldoorn Zuid, onderaan afslag links, ongeveer 2 km. weg volgen, stoplichten links (richting Centrum/Ring), eerste stoplichten weer links, dan ligt Dok Zuid na ongeveer 300 meter aan uw rechterhand. Ruimschoots voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Tijd: 9.00 tot 13.00 uur. Om de standhouders hun kraam in alle rust op te laten bouwen worden voor 9.00 uur geen bezoekers toegelaten. Entree € 4,50 p.p.

Voor aanvullende informatie over de beurs kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.stimuluspersoneel.nl. Bellen kan ook: 06-29212778.

Frans Bandsma

Klik op onderstaande link en bekijk een uitzending van een regionale omroep op you tube over de emaillebeurs met diverse interviews. Als u op onderstaande pijl klikt krijgt u een filmpje te zien met een uitgebreide impressie van de emaillebeurs van 5 maart 2016.

https://youtu.be/lLAJadJKQP0. Het item van de omroep over de emaillebeurs start bij 8 minuten 44 seconden.

Impressie emaillebeurs 5 maart 2016