De vermelde prijzen zijn vaste prijzen exclusief verzendkosten.

Verzending is mogelijk tegen de kostprijs van € 7,25 per pakket tot 10 kilo. Dit betekent dat meestal meerdere artikelen voor dit bedrag kunnen worden verzonden. Bij bestelling van 2 of meer artikelen en verzending binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten! Bij verzending naar het buitenland betaalt u bij 2 of meerdere artikelen het verschil tussen de daadwerkelijke verzendkosten en het bedrag van € 7,25 . Ophalen in Uden is ook mogelijk op afspraak.

U kunt artikelen bestellen met het bestelformulier bij elk artikel. Wij zullen dan zorgdragen voor een zo spoedig mogelijke verzending. Bij vragen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. De website toont naar mijn mening de artikelen op een overzichtelijke en duidelijke wijze maar er wordt slechts 1 zijde van het artikel getoond. Mocht u de andere zijde van het artikel op foto willen bekijken, maakt u dit dan kenbaar, dan wordt deze uiteraard gemaild.

U dient het totaalbedrag inclusief verzendkosten over te maken op rekeningnummer NL35INGB0009643809 t.n.v. F.R. Bandsma onder vermelding van het (de) artikelnummer(s) en uw adres te mailen. Als het bedrag is bijgeschreven krijgt u vervolgens het artikel goed verpakt thuisgestuurd. Als u uw pakket verzekerd wilt hebben verzonden, dient u dit vooraf aan te geven.

Als u een bestelling plaatst, heb ik de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. Pots & Pans verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Ik verplicht mij om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Frans Bandsma